sobota 28. června 2014

Kynuté {jahodové} knedlíky s tvarohem



Jahodové knedlíky, tak ty bych mohla jíst pomalu každý den. Můj drahý je na tom podobně. A jak jste na tom vy ve vztahu k jahodovým knedlíkům?

čtvrtek 19. června 2014

Pečený rybí filet s ochucenými novými bramborami



Letní oběd jako dělaný. Sluníčko, teplo, oběd téměř bez práce. V celku i rychlovka. Kdo by neměl rád bezpracné vaření.

středa 18. června 2014

Cheesecake {pečeně nepečený} s jahodami



Pečený i nepečený. To je tak, když se nemůžete rozhodnout, který dřív. Proč ho tedy takhle hezky nenakombinovat.

čtvrtek 12. června 2014

Ananasové cannelloni s mátovým cukrem a jahodovou omáčkou



Cannelloni na sladko a ještě k tomu z ananasu. Určitě někteří z vás znají tyto "trubičkové" těstoviny. Já se při jejich plnění vždy strašně upatlám. Tady jsem se upatlala možná ještě víc, ale spíš samotným ananasem. Kdo by řekl, že je celkem těžký nakrájet z ananasu tak tenké plátky, aby se daly zatočit. Nakonec to člověk natrénuje a nějak to vyjde. Mně také nešly zrovna tenké plátky, ale nakonec jsem je nějak zatočila. Lehký a osvěžující dezert, když ho dobře vychladíte. Myslím, že se s tímto dezertem se dá udělat hodně parády.

středa 11. června 2014

Kdy dozrává {vaše} ovoce?



Konec jara, léto a začátek podzimu je pro lidi, kteří rádi pečou nebo prostě jen milují ovoce, tím nejlepším obdobím. Vždyť zrovna během těchto období dozrává ovoce, ale kdy dozrává právě to vaše oblíbené? To se dozvíte v tomto článku.

úterý 3. června 2014

Margot cupcakes s čokoládovým krémem



Dneska nečekejte podrobný postup, ale spíše inspiraci. To jsou vždycky plány, co vše si na oslavu upeče a nakonec to dopadne úplně jinak. Protože předtím prostě nikdy nemám čas. A asi i kdybych ho měla, tak to stejně nedopadne. :D Dort jsem zavrhla, protože se mi do něj prostě nechtělo a stejně se nakonec nabídla ségra, že ho upeče. Tak jsem se konečně mohla dokopat k těmhle cupcakes. K tomu jsem udělala ještě 24 kynutých šátečků s drobenkou. 12 povidlovým a 12 tvarohových.