neděle 20. září 2015

Guacamole dip



Jednou z nejlepších omáček či dipů k mexickým pokrmům je bezpochyby guacamole. Přesto, že obsahuje samo o sobě chilli papričku, tak stáhne výraznost pokrmu. Pokud je ještě v kombinaci se zakysanou smetanou, tak pak už se jídlu nedá odolat vůbec. Avokádo samo o sobě nemá moc chuť a proto se dá jakkoliv ochutit. Guacamole se nepoužívá jen k hlavním chodům, ale i jako pomazánka nebo dip k nachos.

středa 16. září 2015

1. den dovolené - Teplice nad Metují


Tyto články měli vycházet aktuálně každý den z dovolené, ale notebook mě zklamal a podepsal si ortel, že bude vyměněn. Bez baterky nevydrží ani sekundu a signál na Wi-Fi byl mimo zásuvky. Takto vám tedy budu tlumočit naší dovolenou po kouskách dle mého cestovního deníku.
O odjezdu jsem vás stihla informovat ještě, než jsme odjeli. 

Ale jaká vlastně byla naše cesta?

neděle 13. září 2015

RECENZE: Hranatý hrnec Cezzarino ČR



Bomba nebo katastrofa? Vyplatí se opravdu zaplatit tolik peněz za hranatej hrnec? Obstojí Česká značka ve všem, co slibuje nebo se sen o dokonalém vaření rozplyne jako pára nad hrncem? To vše se dozvíte v dnešní recenzi. Od vybrání produktu až po týden v kempu, kde dostal pěkně zabrat. Měsíc skoro každodenního používání. Od smažení po dlouhé vaření. Jak to tedy vše dopadlo?